Bebek Pişik Kremi ve Losyonu Özellikleri

İletişim
Bebek Pişik Kremi ve Losyonu Özellikleri

Bebek pişik kremi, pişiklerin iyileşme sürecini hızlandırması açısından son derece önemlidir. Bu nedenle de bebek pişik kremi seçerken dikkat etmeniz gereken özelliklerden bazılarını sizler için sıraladık. Fakat en doğru tercih için doktorunuzla görüşmenizi ve herhangi bir ürün kullanmamanızı öneririz. Doktorla iletişime geçme imkânınız yoksa eğer bebek pişik kremi veya losyonu özeliklerine göz atarak bu bilgiler ışığında ürün seçmenizi öneririz.

Bebek Pişik Kremi ve Losyonu Özellikleri Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Her bez değişiminde kullanılan vücut losyonları veya kremler sık sık ve günlük kullanıma uygun olmalıdır.

Bebek kremlerinin ve vücut losyonlarının kolay sürülebilir olması, tahriş olan bir ciltte can yakmadan kullanılması açısından önemlidir.

Pişik kremleri hem pişik önleyici hem de cildin iyileşmesine yardımcı özellikte olmalıdır.

Hassas bebek cildi özel bakım gerektirir. Geçirgen cilt yapısı çevresel etkilere karşı çok az koruma sağlar. Bu yüzden özellikle bebek bakım ürünleri söz konusu olduğunda, ürün içeriklerinin kombinasyonuna dikkat edilmesi daha da önem kazanmaktadır. Bu saç ve saç derisinin yanı sıra vücut bakımında da geçerlidir. Örneğin, bebeklerin bez bölgesi özellikle baskı altındadır ve cildin nazikçe temizlenip özenle beslenmesi gerekir.

Kızarmış ve iğne batmasına benzer bir acı hissi veren pişiklerde bu hissin önlenmesi ve kaşıntıyı azaltıcı etkisi olması da pişik olan bölgede ki yangıları önleyerek rahatlamaya yardımcı olur.

Pişik kremleri ve vücut losyonları sadece pişik olan bölgeye değil vücudun bütün bölgelerine sürülebilir olmalıdır.

Ebeveyn kullanımına da uygun ve sık sık kullanıma da uygun olması Bebek Pişik Kremleri için önemlidir.

Bebek pişik kremleri veya vücut losyonları arasında cildin doğal yapısını koruyan ve nem dengesini düzenleyen niteliklere sahip olması hassas olan bebek ciltlerinin pişikten arındırılması ve tekrarlanmaması için önemlidir.

Bütün bu özellikleri bir arada taşıyan, eczanelerde kolaylıkla bulabileceğiniz Ekosert Sertifikalı Minidolin Bebek ve Çocuk Nemlendirici Vücut Losyonutercih edebilirsiniz. Bir Dermadolin ürünü olan Minidolinler bebek hijyeni açısından gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz ürünlerdir.

Bebek Pişik Kremi ve Losyonu Özellikleri hakkında daha fazla bilgi almak için Minidolin Blog kategorisine göz atabilirsiniz.

Yazıyı Paylaş